6 veel voorkomende voedselintoleranties

Groentehapje baby

Mijn vriendin gaf me een geweldige tip toen ik zwanger was. Het is echt nuttig bij het veranderen van de eetgewoonten van je kind. Neem een van de maaltijden van je baby en laat je kind erop kauwen. Vraag hem of haar om het terug te zeggen. Vraag je kind of hij het kan proeven en of hij het kan verteren. Na een tijdje kunt u het verlangen van uw baby om te kauwen en nieuw voedsel te proeven beginnen te waarderen. Dit is een prachtige manier om vaste voeding te introduceren. Deze tip is zo universeel fantastisch en werkt zo goed met het natuurlijke vermogen van onze baby om te kauwen. U zult zo trots zijn op uw nieuwe baby.

Een andere tip is om het rustig aan te doen. We hebben een voedingstijd ingebouwd in onze veertig minuten. Het is geen tijd om met je kind te praten. Je hebt rustige muziek spelen, je leest met een boek, je bent druk bezig met je werk en je kind heeft WRONG Aardappel chips pindakaas boter). Het is dus heel belangrijk dat we de tijd nemen. Het is tenslotte de eerste 30 dagen van uw baby en u wilt hem niet leren dat hij bang moet zijn om alles te proberen.

Dus als je baby oud genoeg is om te gaan neem een snack. Gebruik geen commerciƫle. Waarom? Omdat a) uw kind een gedocumenteerd bewijs zal hebben dat u hem gevoed hebt, en b) uw baby een nerveus, overstuur en kribbig buikje zal hebben in het uur na het tussendoortje. een uitstekende winst oplevert. Dus als je je kind voor de eerste keer meeneemt, bereid je dan voor op dingen die kunnen gebeuren.

En om plezierige tijden te hebben, moet u ervoor zorgen dat uw kind overdag alleen het beste te eten krijgt. Sta niet toe dat ze koekjes, chocolade, frisdrank, suikerhoudende ontbijtgranen, snacks, wafels en gefrituurde kip als ontbijt krijgen. Gebruik bij de lunch een boterham met groenten en een vetarme dip en een flesje water. Het is ook beter om je kind te laten wandelen dan het naar school te sturen met een snelle maaltijd. Je kunt ze halverwege de ochtend wel een gekookt eitje laten nemen; dat is gezonder dan de geliefde cornflakes van mijn zoon. En laten we de boterham met kalkoen niet vergeten. Eet met mate. Mijn zoon lust er niets van, maar als het met mate is, is het niet gevaarlijk.

Blijf tijdens het eten weg van brood, pasta en aardappelen. Aardappelen en brood blijven in ons huis omdat mijn zoon ze niet wil eten. Gebruik in plaats daarvan een mooi mager stuk rundvlees of kip. Zorg ervoor dat je het vocht uit het gekookte eten afvoert, want dit zit vol met natrium. Plus, de eetlepel tomatensaus van de thee is genoeg voor ongeveer twee porties.

Zoals u ziet zijn er verschillende nuttige tips die u kunt volgen om uw peuter gezond te laten eten en het belangrijkste is om het goede voorbeeld te geven aan uw zoon. Je kunt niet zeggen “Ik zei het je toch” tegen je kind. Typ dat in je Google zoekmachine, er zijn genoeg soortgelijke artikelen en blogs over te vinden.

Een laatste ding dat je kunt doen om je gezin gezond te houden, is niet te veel eten. Je kunt niet tegen je 5-jarige zeggen dat hij broccoli moet eten en dan verwachten dat hij dat voor de rest van zijn leven blijft doen. Laat hem een klein gezond tussendoortje maken, zoals een boterham met groenten en een banaan, en als hij echt honger krijgt, laat hem dan een gezond en voedzaam tussendoortje nemen, zoals een bakje yoghurt, een handvol amandelen of misschien een plakje kaas.

Deze tips, gecombineerd met een fantastisch dieet dat de juiste voeding en variatie biedt, zullen uw gezin helpen een gezond en zinvol leven te leiden.

Ik wil je bedanken, oom Jim, dat je zo’n grote steun voor mijn familie was. Ik waardeer het zeer.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.