Het belang van voeding

We weten allemaal hoe belangrijk het is, en hoe vitaal het is om goed voedingsadvies te krijgen. Het belang van uw voeding kan niet genoeg worden benadrukt. Als u helaas overgewicht hebt, of zelfs als u dat niet hebt, loopt u waarschijnlijk het risico verschillende ziekten te krijgen.

Daarom is het zo belangrijk dat je lichaam goed gevoed wordt.

Adequate voeding speelt ook een rol bij lichaamsbeweging. Je hoeft niet voor de Olympische Spelen te trainen om de juiste lichaamsbeweging te krijgen die je nodig hebt. Maar je moet er wel voor zorgen dat je lichaam voldoende voorraden heeft om gezond te blijven.

Vrijwel elke medische professional zou u, op zijn minst, adviseren om weg te blijven van het gebruik van bepaalde voedingsmiddelen en elke dag een bepaald aantal calorieën nodig te hebben. U hoeft niet te gaan naar zeer veel moeite om de benodigdheden die u nodig hebt te verwerven als je kunt blijven adres uw algemene gezondheid terwijl u betrokken bent bij uw reguliere activiteiten.

Er zijn zeker geen magische antwoorden of snelle oplossingen. De natuurlijke balans van het lichaam van vitale processen is bedoeld om te worden gehandhaafd binnen de grenzen van uw mentale en fysieke mogelijkheden.

De slechte muer beschikbaarheid van goede voedingsadviezen heeft ernstige gevolgen voor het grote aantal mensen dat lijdt aan tekorten van een veelheid van mineralen en vitaminen. tekorten kunnen tegenwoordig worden verholpen door het gebruik van vitaminen.

Een tekort aan de helft van het vitamine B-complex

Tekort aan het miljoen mineralen

Tekort aan ijzer, fosfor, kalium, calcium of zink

Een tekort aan de vitaminen A, D, E en K

Een tekort aan de essentiële vetzuren ook bekend als linolzuur en linoleenzuur

Gebrek aan de essentiële aminozuren, vooral leucine

Gebrek aan de juiste enzymen en aminozuurkarpers

Een onevenwichtigheid van een van de bovenstaande mineralen

Een gebrek aan de juiste enzymen en aminozuurkarpers

Een verstoring van het evenwicht van één van de bovengenoemde enzymen en aminozuurkarpers

Een verstoring van het evenwicht van één van de bovengenoemde enzymen en aminozuurkarpers

Hormoon onevenwichtigheden zoals vervangingen

Overmatig gebruik van cafeïne

Elke andere stof die de absorptie van mineralen wijzigt

Een slecht dieet kan leiden tot een lagere stofwisselingssnelheid, met inbegrip van een verlaging van uw pre workout of matig intensieve trainingen en ook een trage of verminderde stofwisseling in het algemeen.

Koolhydraten niet voldoende krabben

Vetconsumptie onvoldoende of vet van slechte kwaliteit geconsumeerd

Een geconcentreerd dieet met veel vet en suikers.

Alleen suiker, geen vezelrijke koolhydraten

Verrassend genoeg, te veel van het bovenstaande.

Dus hoe weet je dat?

Als de betrokkene de hoeveelheid eiwitten die hij/zij binnenkrijgt niet kan verhogen zonder de voedselinname te verdubbelen of te verdrievoudigen, dan is de persoon in kwestie niet gezond.

Deze voedingssoort kan en moet minimaal worden geconsumeerd, zoals 100 gram per dag voor een vrouw of 150 gram voor een man. Wij raden kip en vis, eiwitten en/of sojaproducten aan voor vegetariërs, maar bepaalde groenten, fruit, noten, peulvruchten, enz. zijn betere opties, vervangende maaltijden en snacks kunnen voedselpiramide maaltijden of plannen die worden onderschreven door de overheid gezondheidsorganisaties.

Meer lezen:

Voedingscoach
Geen energie
Orthomoleculaire therapie
Microbioom

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.