Wat is High tea

Glutenvrije high tea

Voor degenen die hard werken en hun vrienden een leuk cadeau willen geven, is een high tea de beste keuze, en niemand zal je veroordelen.

High Tea:

Wat is high tea? Wel, gewoon het serveren van thee in een formele omgeving. In een bepaalde samenleving moeten alle aanwezigen, zelfs de gewone klanten, weten wat een glutenvrije high tea is en wanneer het wordt geserveerd. In de westerse wereld wordt het traditioneel gegeven als een namiddagthee en wordt het geserveerd met bruin brood en boter. In Aziatische landen wordt het aangeboden met witte rijst, chop suey en soms zelfs bloemen om een beetje versiering toe te voegen. Ook in landen met een groot cultureel verschil tussen de twee kanten van de oceaan. In Braziliƫ bijvoorbeeld eet men wel afternoon tea, maar beschouwt men het nauwelijks als een formele thee.

IJsthee:

IJsthee wordt aangeboden in een formele theesetting in Peking en Zijde. Het is een Chinese drank van warme thee die wordt afgekoeld met ijs en kan worden bewaard voor later. De gastheer kan wat groene thee bewaren en deze compenseeren nadat de gasten zijn vertrokken.

Lunch:

De lunch bestaat uit een soep (soep naar keuze) en enkele eigengereide schotels met vlees, rijst of vis, samen met enkele sausjes en verse groenten. Het moet een vrij zware maaltijd zijn. Het wordt traditioneel gegeten in een cafetaria of cafetaria.

Diner:

Het diner is de grote finale, wanneer alles op tafel wordt gezet. De Filippijnse manier van eten is anders dan eten tot je niet meer kunt. De Filippijnse manier van eten is alleen eten tot je gaat zweten (of in voorkomend geval, stikken). Het eten wordt meestal in kleine porties gebracht en wordt langzaam genuttigd. Desserts en drankjes komen meestal aan het eind van de maaltijd.

Het dinerritueel is iets wat de Filippino’s van hun voorouders hebben geleerd, toen ze naar Amerika reisden. U vindt misschien enige gelijkenis met de Mexicaanse en Midden-Amerikaanse tradities, maar het eten is echt heel anders, dus laten we het eens vanuit een ander perspectief bekijken.

Een van de grootste verschillen is de manier van eten. In Amerika is het een snelle fast-food levensstijl, waar je niet echt de tijd krijgt om te gaan zitten en van een goede maaltijd te genieten. In Mexico en Midden-Amerika wordt het eten traditioneel op een meer ontspannen manier bereid, zodat er meer tijd is om van het feest te genieten en met elkaar in contact te komen. De thee wordt aangeboden als een dessert of een drank, die traditioneel wordt gebruikt om de maaltijd af te sluiten.

Lees meer:
Glutenvrije cupcakes

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.