Wat doet een traiteur?

Bedrijfscatering

Wat doet een cateraar voor een restaurant?

1. Een traiteur is verantwoordelijk voor de bevoorrading van het restaurant met koffie, snacks en andere dranken voor de snel groeiende buurt of het publiek, om gezondheidsproblemen en een gevreesde klantenklacht te voorkomen.

2. Het opzetten van de sociale diensten van het restaurant, van het maken van de vergaderzalen tot hulp voor parties. These d tot service georiƫnteerde bedrijven zijn in staat om uw functie planning evenals voedselbereiding op te lossen. Bovendien zijn ze in staat om ervoor te zorgen dat zelfs als uw gasten worden geweigerd voor de functie, ze nog steeds in staat zou zijn om een mooie affaire hebben.

3. De cateraar zorgt niet alleen voor eten en drinken voor de gasten van het restaurant, maar zij zorgen ook voor vergaderzalen. Dit helpt om de stress van deze gasten te verminderen door het verstrekken van de vergaderzalen.

4. De cateraar kan ook in staat zijn om het restaurant in te richten voor reclame behoeften. Omdat zo veel van het materiaal van het bedrijf gedaan en betaald is, wordt de naam van het bedrijf herkenbaar gemaakt, omdat zo veel van de structuur van het restaurant is opgezet- het gebouw, de borden, de gebruikelijke voetstukken van het kantoor, enz.

5. Bereid de beperkte gebieden voor aanwezigen buiten het gebouw voor: De cateraar kan ook een druk gebied buiten het restaurant instellen als het recreatiegebied voor de gasten van het restaurant. Deze gebieden moeten niet direct in het restaurant worden gesitueerd, maar moeten worden gesitueerd in de omgeving van mogelijke zitplaatsen voor de klanten van het restaurant. Voorbeelden van gebieden waar beperkingen gelden zijn: kinderspeelplaatsen, een speelbad en de omliggende garageruimte van het restaurant.

6. Zorg voor aantrekkelijke evenemententrees: Als u al een thema heeft voor uw functie om- ga een extra mijl om een “spa wandeling” of sfeervolle oase te ontwerpen buiten uw restaurant (wat voetverkeer naar het restaurant kan opleveren). Klanten die niet tevreden waren met de etniciteit van het meer zullen zich zeker speciaal voelen bij de spawandeling of oase.

7. Als het evenement erg belangrijk is voor uw gasten (of zelfs graag zou hebben), overweeg dan om er certificeringen aan toe te voegen, zoals South Carolina milieu gecertificeerd of Certificaat Green 7 Respond. Deze certificeringen laten ook zien dat een proces wordt veranderd en wordt gezien als een aanpak die werkt. Bovendien zijn deze certificeringen gunstig voor de publieke perceptie, omdat het ook zal worden gezien als een bewijs dat u milieuvriendelijk bent.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.