vegetarische winkel

Winkel

Een toko winkel is een soort tropische of dorps "bazaar". Op het vasteland van Indonesië zijn toko-winkels te vinden in Menam, Kuta en Sem Processing Ranches. Op Java zijn toko-winkels te vinden in Hydroponics Hijiarat – de tweede fabriek van de wetenschap van hydrocultuur. Op Sumatra zijn toko-winkels te vinden in Indodiversity – het Nederlandse en voornamelijk Indonesische door vrouwen gerunde bedrijf. Ze helpen de industrie al vanaf het begin.

Een toko-winkel is een soort dorp of markt waar iedereen klant is, de producten worden opgekocht en de klanten de klanten, we kunnen zeggen, iedereen is klant na zonsondergang. Als we naar een toko-winkel gaan, is het nog eenvoudiger: de producten worden opgekocht, we krijgen een zakje geroosterde aardnoten (tijdgebrand, zongedroogd en op smaak gebracht met geroosterde arachide), een zakje geroosterde pinda's (licht geroosterd; op smaak gebracht met ui, knoflook, enz.), een kant-en-klare saus, arachidepasta, gekookte gehakte pepers, zout en natuurlijk de alomtegenwoordige zwarte marktprijs. Dat is het, dat is al het voedsel dat je nodig hebt, je hoeft het fruit niet eens te schillen, helemaal klaar!). Als klant loop je de winkel binnen en het personeel, ook degene die je bedient, doet de rest.

De toko-medewerkers dienen als barmannen. Ze schenken geen alcohol. Ze doen niet het laatste voorbereidende werk van het wassen van je handen, het vervelende rijgen van het zeevruchtenfestival, het laten vallen van het deksel en al het klantenservicegedoe. Aan de andere kant, als je een personeelslid bent, kun je net zo goed een schort dragen! Je zult een inspecteur zijn, wat je ook doet.

De diversiteit in de toko winkel is wonderbaarlijk. Ze hebben machines die handmatige en elektrische producten bevatten. Er zijn verdeelde opslagruimtes voor gekookte producten en koele ruimtes voor bederfelijke producten. Voor een gemakkelijke toegang moet je de hele winkel door. Terwijl je van winkel naar winkel gaat, kom je een bakkerij binnen, waar je misschien iets koopt dat zo klein is als een sinaasappel. Je zou een boek kunnen kopen, het in je rugzak doen en het als onderwerp instellen voor een middagje lezen. In de productsectie vind je tomaten, mango's, watermeloenen, wortelen en gepeperde kiwi. In Nederland vind je kwaliteitstomaten, paprika's en allerlei soorten bessen. Een rode paprika kan inderdaad heel interessant zijn. Het heeft zijn eigen essentie en neemt je mee naar een verre plek.

Als je het gevoel hebt dat je portemonnee zwaar wordt, overweeg dan om een ​​toko-winkel te bezoeken en een zak gemarineerde pinda's te kopen. Ze zien er veel beter uit dan de reeds uitgedroogde pinda in een zak. In een toko-winkel vind je een ongelooflijke verscheidenheid aan gemarineerde en geroosterde pinda's van alle soorten. Je komt nooit meer zonder vers geroosterde pinda's te zitten. Deze eetbare geschenken zijn niet alleen geschenken, maar ook zakelijke gunsten. Ze gaan vele maanden mee en je vrienden zullen je bewerken om de zaden te bevuilen. Misschien plant je wat tijm en ook deze zullen je veel geur geven.

Het is niet slecht om te beseffen dat pinda's niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu. Het verminderen van de mythe van ineffectieve medicijnen is een geweldige manier om het geloof uit je kindertijd levend te houden dat de natuur God is en aanbeden moet worden. Dit vermindert ook de hoeveelheid CO2 en helpt je lichaam af te koelen.

Pindavrije radicalen gaan door. Heb je je ooit afgevraagd waarom je hoofdpijn krijgt als je een aardappel, een wortel of een vrucht hebt gegeten? De gifstoffen worden opgeslagen in onze cellen en als er te veel van is, krijgen we het prikkelbare darm syndroom (PDS). Deze ziekte kan onder controle worden gehouden als u wat bananen, abrikozen of avocado's eet.

Dit probleem lijkt minder voor te komen bij degenen die natto eten, noch bij degenen die veel bonen en linzen eten. Het eiwitrijk dieet kan problemen veroorzaken met de ijzer-, zink- en eiwitbehoefte. Daarom is een vegetarisch dieet voordeliger dan een dieet dat veel vlees en dierlijke vetten bevat.

Natto wordt gekookt zoals groenten worden gekookt

Als je het koken niet erg vindt, is er geen probleem met natto. Het kan op veel manieren worden gekookt. Het voorbeeld is nagus, dat wordt gekookt als aardappelen. De textuur is zelfs veel gladder. Wie thuis eet, moet altijd een kom rijst of noedels bij de hand hebben, want dit is het hoofdvoedsel en vormt dus de basis voor de meeste recepten.

De geweldige eigenschap van Natto is dat het een geweldig voedsel is voor vegetariërs. De vegetarische ingrediënten die worden gebruikt in old school natto-receptenKies degene met een dikke zetmeelachtige textuur. Je hoeft ze niet te schillen, maar in stukjes te snijden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.