paardenmelk

Paardenmelk creme

Paarden melk wordt genoemd in het boek Leviticus, dat in de 5e eeuw voor Christus werd geschreven. Hier is een typische beschrijving van het voedsel: “Voor u is het een voedzame drank, een uitstekende gezondheidsdrank en een vreugdevolle drank.” (Leviticus 11:3). Het woord kefir, waarvan in de Bijbel geen vergelijking te vinden is, wordt gebruikt om zowel de paarden melk als het gefermenteerde product te beschrijven.

De kefirkorrels of “kefirkorrels” zoals ze worden genoemd, zijn eigenlijk geen dieren, maar zijn zoetwaterschaaldieren. Zoals een octopus mosselen produceert, zo produceren de kefirkorrels kefir en het proces wordt “gentechnia” genoemd. Net als de mossel groeien de kefirkorrels in de kieren en spleten van dierlijke en plantaardige beenderen. kefirkorrels zijn eigenlijk leden van de algenfamilie. Ze planten zich voort in hoeveelheden die alleen als “super-organisch” kunnen worden omschreven.

Als je nog nooit kefir hebt geproefd, is het misschien interessant om te weten dat het nogal duur is, ongeveer evenveel als hondenvoer en dat niet iedereen kefir nodig heeft. Kefirkorrels “vermaken” het spijsverteringsstelsel ook, omdat ze de werking van het immuunsysteem verbeteren.KEFIR-yoghurt bevat dagelijks meer voedingsstoffen dan gewone yoghurt, dus het is goed voor de gezondheid van de huid en het haar.

Het is vooral bekend om zijn antiseptische en antibacteriële eigenschappen. Het reinigt de lichaamsweefsels, doodt de schadelijke bacteriën en vermindert de verspreiding van carcinogenen.

Het is een uitstekende bron van ijzer en het helpt bij de regulering van het bloedafvoersysteem.

lees meer:
Uiercreme

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.