Hoe de Gulden Snede te gebruiken

Stockfoto kopen

Daarom bieden deze hulpmiddelen u een keuze.

Screenshots

De screenshots hebben geen kleurrijke achtergronden (zoals uw volwaardige site) om uw ogen te trekken. Het biedt geen visuele aantrekkingskracht. Een foto of een gestructureerde tekst is prima. Een screenshot van uw blog kan dienen als een goede indicator van hoe uw blog eruit ziet en wat aandacht nodig heeft.

Gedrag

Het origineel zegt alleen X. Ja, dit betekent absoluut niets. Maar de meeste lezers zullen nog steeds vinden dat elke inhoud doet wat er gezegd wordt. Zorg er gewoon voor dat de juiste woorden waar staan. Het espresement van de maker doet er niet toe als de beschrijving echt slecht is en de opmaak ook niet.

Nieuwe inhoud

Het belangrijkste onderdeel van de paragraaf is de uitstekende verwijzing en terugval. Het concept kan een onmiddellijke impact hebben op de bezoeker.

Afwijkingen

Eerst heeft de originele site een werkbalk in de rechter zijbalk. Volg dan dezelfde weg. Er zijn verschillende uitzonderingen. “Hulp gezocht” is een goed voorbeeld. En “Converteer mij” vertoont nogal wat absurditeiten.

Het succespercentage van de omzetting is echt laag. In sommige gevallen ziet de lijn er bijna identiek uit. Daarom moet je je screenshot echt een kop groter maken dan je positie. Niemand geeft zo veel om het verschil tussen de zijbalk en je hoofdinhoud. Zorg ervoor dat je alle waarden hebt gevolgd.

Belangrijke informatie zoals of uw klant de voordelen al heeft ontvangen, follow-up, annulering kunt u het beste opnemen. Afbeeldingen zijn niet eenvoudig. Zet er dus twee of drie regels in om het uit te leggen, niet omdat u later foto’s gaat laten zien.

Waarom het beter is om je in één onderwerp te specialiseren

Mensen die echt van fotografie houden zullen hun tijd verdoen met het gebruik van een hulpmiddel om allerlei foto’s te verzamelen. Laten we even samenvatten wat we in deze sectie hebben geprobeerd. Als je foto’s van hoge kwaliteit wilt maken, moet je je slechts op één onderwerp concentreren. En uw camera zal minder tot last zijn.

Hoe zit het dan met de grootte van een afbeelding? Hoe kunnen we de gulden snede gebruiken in onze laatste twee voorbeelden? Er is een antwoord. Een stockfoto is een groot bestand. Het moet worden opgeschaald! Hier heeft de opaciteit 3 iteraties. Hoewel je met de gulden snede 1:1 kunt doen, dus 2048 afbeeldingen per gemiddelde. Als je groter wilt kun je vaak de afbeelding bijsnijden en transparantie toevoegen.

Lees meer:
Dieren fotografie
Muurtekening babykamer

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.