Een commerciële keuken bouwen

Inge's Eettafel

Het gaat niet alleen om het product, maar ook om het proces om het te maken. U bent erin geslaagd een unieke commerciële keukenuitrusting te creëren die voorop loopt in dat opzicht, u hebt een niche gecreëerd en uw inkomstenbron gevonden. Begin nu met het beoordelen van de marketingstrategie van uw bedrijf. Als je het leuk vindt wat je tot nu toe vindt en een constante groei ziet, dan ben je op de goede weg om in de horeca te werken!

U hebt ongetwijfeld met succes de markt vanaf het begin recht gezet door onze toewijding om unieke apparatuur, kwaliteit en ultramoderne kookprincipes aan te bieden met behulp van handige kooktechnieken. Alles zou mogelijk zijn geweest als u alle benaderingen van uw bedrijf had geïmplementeerd. Helaas worden goede oude gewoontes soms beloond en om die te bereiken zou je de verschillende en soms frustrerende routes van toezicht en acquisitie moeten toepassen. Uren moeten worden aangepast om de werkuren in te perken. Soms wordt het serieus en onrealistisch om zoiets als 100% toewijding voor slechts 2 uur te verwachten. We hebben alle wegen uitgeprobeerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het bij de horeca draait om de cateringapparatuur!

Met veel startende en zelfs ervaren bedrijven is de apparatuur na zoveel culinaire vooruitgang ook veranderd om te wedijveren met de veranderingen die met het voedsel zijn gebeurd. Sommige cateraars beginnen andere methoden toe te passen, en plannen zelfs verse recepten. Bubble Reporting is afhankelijkheid. Foresty begint met het helpen bij het streven om in de markt te blijven (voor de andere cateraars failliet), de grootste is de evolutie en de meest succesvolle cateringbedrijven waren eigenlijk degene die het als hun nieuwe focuspunt toepast. Door de innovatie, veeleisende en toegestane ingrediënten zou het onvermijdelijk zijn geweest: het delegeren van bepaalde taken naar een andere!

Door ons bedrijf te bouwen rond niet alleen het eten, maar ook de cateringapparatuur, hebben we ons de perfecte chef-kok gevoeld! Wie niet?

Als je cateraar wilt worden, houd er dan rekening mee dat het een uitdaging is om multinationals over te nemen. En daarom hebben we extra moeite gedaan om ons bedrijf zo op te bouwen dat we één regel hebben die zal prevaleren! Veroordeling van de deelnemers is nooit toegestaan!

De loutere start van ons bedrijf zorgde voor een behoorlijke ontwikkeling ter plaatse in een zeer kleine voorraad van ons huismerk. Maar omdat de klanten worden aangetrokken en altijd functioneel zijn, begonnen we onze producten over de straat en vanaf voertuigen te distribueren. We hebben veel stenografen ingehuurd, een geweldige artiest en een paar extra mannen die een extra stuk van de beste cateringapparatuur bij je voor de deur kunnen sturen!

Sinds twee jaar maken we deel uit van een foodtrucknetwerk dat zich snel uitbreidde door de stad. Langzaamaan hebben dit, samen met een paar andere ongebruikelijke omstandigheden, ons in staat gesteld om ook een primair voertuig te verwerven. We hebben nu een grondige studie gemaakt van de ruimte van de meest geschikte locatie op weg naar de foodservice. Vaak hebben restaurants de mogelijkheid om grote karren en kraampjes te plaatsen om de etenswaren op te bergen. Maar in alle gevallen bleven we achter, maar toen deze klanten ons ook vroegen, accommoderen we ze en sluiten we een zeer grote deal aan dezelfde tafel.

We hebben een hoogtepunt bereikt met de aanschaf van een unieke kar speciaal ontworpen voor de horeca. Het is geschikt voor uniformen, kandidatuur voor venuearna, papierwerk en belastingvoordelen, zaken en alle andere zaken die verband houden met onze onderneming. Zonder het hele complete voertuig tot uw beschikking, zijn er veel gelegenheden waarbij u een vrachtwagen zou moeten duwen of een busje zou moeten halen om alle apparatuur te vervoeren.

De drukste tijd in onze service begint wanneer een bestelling wordt geplaatst. We splitsen ons allemaal op in de kookzones die belangrijke zaken zullen bevatten: koeling, zware kooktoestellen en afzuigkappen en tot stoffige en met vet beladen oppervlakken.

En als nieuwe eigenaar van het bedrijf gaan we altijd op zoek naar mogelijke deals of sales. De truc ligt in het opbouwen van een zeer effectieve commerciële advertentieportfolio die kan worden opgenomen in onze op maat gemaakte gelabelde portfolio, die meestal veel geld kost, maar afhankelijk is van de resultaten.

Het belangrijkste dat we kunnen doen wanneer u een bedrijf start, is voorzichtig zijn en niet met veel overdrijvingen omgaan, want er kunnen overal fijne controles zijn. Iedereen herinnerde zich dat het welzijn van klanten altijd de kracht van ons bedrijf zal zijn, en welke andere reizen belangrijker zijn dan dat. Toen we ons bureau bouwden, hebben we iedereen laten weten wie ons hoofdkantoor is en we verwachten de crème van onze klanten!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.