De Weber Custom Mountain

Indoor bbq

De Zetten Custom indoor Barbecue/grill is ontworpen met een natuurstenen vuur in het hart. Het maakt gebruik van een keramische warmtebron, met koolstofstaal en gietijzeren Granny Smith grillroosters.

Het ontwerp van de grill zelf is niet alleen mooi en praktisch, maar heeft ook een uniek deksel dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook functioneel is. Met zijn gegoten aluminium deksel, en de roestvrij stalen grill body op de bodem is er een lichte convectie-effect als de rook wordt getrokken door de bodem van de kolen. Het deksel helpt ook de hitte van het kookoppervlak weg te trekken, zodat het vlees gegrild en gedroogd wordt.

Het gegoten aluminium deksel kan op zichzelf staan en biedt ook een goede bescherming voor de gebruikers. Door het extra gewicht van het deksel is er vrijwel geen kans op een uitslaande brand rond het vlees dat gebarbecued wordt. Bovendien ziet Al, graniet, er ook nog eens prachtig uit. Wat u zich wel moet realiseren is dat het noodzakelijk is deze steen te behandelen als elke andere harde gewalste steen. Door deze speciale behandeling is het eigenlijk legaal om hem als brandstof te gebruiken als hij groter is dan een 6 inch ketel.

Natuurlijk mag u het prachtige rooster niet vergeten, dat voor uw ogen wordt gebarbecued. Zoals verwacht wordt ook dit model geleverd met een houten kolf, een nylon zijhandgreep en een zwarte afwerking. Gezien het feit dat deze grill een relatief nieuw op de markt is, is het waarschijnlijk dat dit model de komende jaren een dynamiet zal worden.iry werd populair gemaakt door World Class barbecue chef-kok, Billy Earl, in zijn televisieshow op het Food Network. Onmiddellijk werd World Class aan de grill tag toegevoegd en vandaag behoren ze tot de meest populaire barbecues ter wereld.

Hoewel ontworpen als een houtskoolgrill, is de Weber Smokey Mountain ook een uitstekende deal als het gaat om roestvrijstalen fornuizen. Niet alleen beschikt hij over geweldige functies om hem te definiƫren als een premium barbecue, dit model biedt ook de mogelijkheid om hem op automatisch te laten draaien, evenals de mogelijkheid om hem in te stellen voor cateringevenementen. Dankzij de cateringmogelijkheden kunt u niet alleen uw barbecue en vis bereiden, maar ook drankjes serveren en andere soorten bijgerechten aanbieden, waardoor uw barbecue nog uitgebreider wordt dan vroeger.

Niet alleen dat, maar u kunt ook kiezen tussen de houtskool en het aardgas. Bij de houtskool heb je te maken met houtskoolbrokken die over het vuur groeien, en daar kun je niet mee overweg. Met de gasgestookte grill kun je de kolen wel laten absorberen, maar heb je nog steeds het traditionele vuur, waar je wel mee om kunt gaan. Dit maakt het gemakkelijker om de hitte van de grill te controleren, en dus kunt u het voedsel bij een veel lagere temperatuur garen, wat een pluspunt is.

De Weber Smokey Mountain is de beste indoor bbq voor de outdoor cookout, want hij ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook verkrijgbaar in een design dat zorgt voor het outdoor cookout thema van het jaar. Met een spanwijdte van 6,5 voet breed en een lengte van ongeveer 15 voet, kunt u er uw maaltijd op bereiden en hem ook gebruiken voor andere kookactiviteiten rondom het huis. U kunt er zelfs mee grillen.

Met andere woorden, de Smokey Mountain is niet alleen de barbecue die hoog scoort qua gebruiksgemak, maar ook hoog scoort qua prijsstelling. Een premium kwaliteitsniveau wordt aan de barbecue toegevoegd met premium kwaliteiten brandstof, en een brandstof die ook premium is in termen van prestaties.

Lees meer:
Restaurant Zetten

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.