De Food Network uitdaging

Vegan weekmenu

 

Dit is een korte, intuïtieve, zeer beknopte manier om over kruiden en specerijen te leren. U kunt zich vaak ademloos een weg banen door allerlei recepten. Of u kunt gewoon een magische tijd doorbrengen met het slenteren door de schappen van supermarkten en boerenmarkten, omdat u tenminste weet wat u te wachten staat.

Deze week heeft de Food Network Challenge ( tendonavoriety.com) hun mooiste food show opgevoerd met een uitdaging (tien afleveringen) om de beste veganistische driedelige serie diners te maken. Een vegan weekmenu kort gezegd. De ducers kregen de opdracht om New York City diners te bedenken en deze op het laatste moment uit elkaar te halen.

Deze uitdaging hield in dat je moest bedenken wat je nodig hebt (bijgerechten, desserts, enz.) en ook wat je wilt eten. Dit zal je helpen om te bepalen wat echt lekker is en ook waar je je goed bij voelt voor bijgerechten en desserts.

Te veel van dit denken, kan echter een beetje veel zijn. Daarom heb ik dit artikel geschreven over minimaal bewerkte veganistische voedingsmiddelen. Het gaat niet over bonen, bijvoorbeeld, of rijst of pasta. En het is zeker geen gids voor veganistisch koken. Ik hoop dat je inspiratie vindt!

Francis papier: Francis papier is geweldig. De inkt is op sojabasis en mild, en wordt geleverd in een delicaat halfdekkend grijs, waardoor het een geweldig dessertpapier is. En ze zijn ook nog eens hartverscheurend betaalbaar voor soepminnende coeliakiepatiënten.

en gewoon oud toiletpapier: We vegen ons gezicht af met papieren zakdoekjes, daarom heb ik waarschijnlijk zachte randjes. Zachte tissues en slijm gewikkeld in toiletpapier, of misschien een zacht bedlaken, of zelfs een badhanddoek, om maar iets te noemen.

En dan is er nog de oude stand-by, melkpakken en aluminiumfolie. Ik weet niet of ik nog ergens anders naar kijk. Ik ben ermee opgegroeid, en het is zeker gecultiveerd. Ik kan me niet voorstellen een veganistisch kookmenu te bedenken zonder het.

Blikvoer: Ja, ik bewaar mijn blikvoer. Ik betwijfel of ik het ooit zal wegdoen. Ik bedoel, een blik pasta de hele dag door, hoe zou je? Maar het is ook geweldig voor house warming. Geschenken ruiken en zien er altijd geweldig uit. Niet te vergeten dat het gezond is. Ik denk erover om wat van mijn ingeblikt voedsel in te vriezen. Ik heb zelfs twee ingeblikt voedsel compressie maaltijden.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});En mijn vrienden zijn zich er niet eens van bewust dat ik voedsel op voorraad heb. Ik weet niet zeker of ze verbaasd zouden zijn om een voorraad veganistisch voedsel in mijn koelkast te vinden. Ik hou van eten en ik ga zeker wat veganistische recepten en tips op mijn website zetten, zodat jullie kunnen bijhouden wat ik eet en of ik gezonder word of niet.

Oké, waarom voeg ik een derde optie toe voor jullie diabetici? Er zijn nieuwe studies verschenen die zeggen dat uit eten gaan een factor kan zijn bij het ontwikkelen van type II diabetes. Lees er meer over op deze link.

Waarom niet met pensioen? Het American Journal of Dietetic Medicine publiceerde onlangs een artikel met de titel: “Health Concerns of retired or rarely employed adults” en dit is een belangrijke boodschap voor ons oudere mensen. bij het lezen van dit artikel vond ik het zeer nuttig omdat deze arts enkele persoonlijke ervaringen deelde van mensen die hij door zijn onderzoek ontmoette. Ik wil graag een aantal van de dingen die hij zei delen:

“Ouders moeten voorzichtig zijn met de uiterlijke verschijning — ouders moeten voorzichtig zijn met de uiterlijke verschijning van hun kind, zelfs als die “perfect” is (wetenschappelijk bekend als “ouderlijke afstemming”). Dit geldt misschien nog meer voor kinderen.

“Nu bijna een derde van de bevolking diabetes type 2 heeft, zijn er wellicht actieve stappen nodig om mensen aan te moedigen ‘gezond te eten’. Zo kunnen minder frequente sportlessen, meer lichamelijke activiteiten, volle granen, enz. bijdragen tot lagere percentages diabetes type 2.”– studie van onderzoekers van de University of California, San Diego

Ook online onderzoek naar diabetes kan vruchtbaar zijn. Een snelle zoekactie op Internet Canada Gazette naar “kinderen en diabetes” levert een aantal antwoorden op. Sommige van de hieronder vermelde studies zijn misschien meer bewijs uit de eerste hand dan andere.

“We bereiden vaak maaltijden voor onze ‘kinderen’ – vaak 4 tot 12-jarigen. Sommigen sturen lunchpakketjes. Sommigen sturen de maaltijden samen met een zak hand- en spandiensten. En een paar betalen ‘dagtarief’ voor het gemak.”– ouders van een 17-jarige jongen

“Mijn zoon wordt [iosacuut] hyperactief tijdens school. Als ik eten klaarmaak, is hij oké. Maar als hij die ene dag geen broccoli lust, wordt hij juist hyperactiever, ondanks wat de medicijnen zeggen. Nu blijft hij uit de problemen. “– ouders uit de problemen.”

Lees meer:

Plantaardig eten

Voedingsadvies

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.