Kenmore Waterkoker

 

Het bevat een roestvrijstalen reisbeker die perfect is voor in de auto, maar ook voor thuis. Hij heeft een snoer voor de stroomvoorziening en een schenktuit om gemakkelijk te kunnen schenken.

Het heeft een zeer moderne uitstraling die er goed uit zal zien in uw keuken. Hij is ook zeer functioneel, want u zult de mok zonder veel problemen kunnen gebruiken voor ijs en voor thee of koffie.

Er zijn veel reviews over de Kenmore elektrische waterkoker. Sommige mensen vinden het geweldig, terwijl anderen het niet leuk vinden, maar de meerderheid houdt van de manier waarop het presteert. Het is over het algemeen een zeer goed apparaat dat weinig onderhoud nodig heeft.

Deze elektrische waterkoker gebruikt ook de laagste hoeveelheid stroom. Het heeft een functie die u toelaat om de temperatuur in te stellen op elke graad, zodat het in staat is om te worden gebruikt in de lage temperaturen.

Deze elektrische waterkoker heeft een functie waarmee u uit de tuit kunt schenken in plaats van uit de binnencontainer. Dit is omdat het meeste vet en residu dat met de koffie meekomt aan de buitenkant van de binnencontainer blijft zitten.

De Kenmore elektrische waterkoker is een goed apparaat. Het heeft veel functies die het de beste maken. Deze heeft een geïntegreerde klok die de tijd aangeeft op de voorkant van het apparaat.

De timer kan gemakkelijk worden gereset met een drukknop. De waterkoker gaat automatisch aan als u hem uitzet. Het is een voordeel dat u hem kunt gebruiken zonder dat u hoeft te bukken om water te halen.

Andere kenmerken zijn een vaatwasmachinebestendige tri-ply constructie, 600 watt; thermostatische kleppen voor Serve Better, een indicatielampje dat u vertelt wanneer het water heet is en welke graad het is, en tot slot een keramisch-stalen verwarmingssysteem met 1/3 hart dat zorgt voor een snelle opwarming.

De waterkoker blijft meer dan 6 uur staan. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken. U kunt de onderdelen schoonmaken met afwasmiddel en water of u kunt ze eraf halen en laten drogen. Als ze droog zijn kunt u ze terugplaatsen op de afneembare voet van de waterkoker.  Le Mélangeur

De waterkoker is ongeveer 6 ½ inches hoog. De voet heeft een antisliprand en de bodem is bekleed met roestwerend en verguld email.

Deze koffieketel werd gezien als een automaat uit de toekomst omdat hij sneller dan ooit koffie kan zetten en u niet minutenlang hoeft te wachten tot hij gezet is. Nu kunt u op elk moment van de dag genieten van uw favoriete drankje.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.